ANA, Agència de Notícies Andorrana
El diari econòmic d'Andorra i del Pirineu
El cartell de la masterclass de cocteleria organitzada per Unnic sota la temàtica de Mèxic.
El cartell de la masterclass de cocteleria organitzada per Unnic sota la temàtica de Mèxic. (Foto: Unnic)
Empresa

Un viatge sensorial a Mèxic en format còctel

Unnic presenta una nova edició de la masterclass de cocteleria que tindrà lloc els dies 11 i 12 de juny

Andorra la Vella.- Unnic reprèn una nova edició de les masterclass de cocteleria. En aquesta ocasió, la cita transportarà els assistents fins a Mèxic en una sessió on no només s'aprendran receptes emblemàtiques, sinó que també s'exploraran ingredients autòctons carregats de caràcter, picor i dolçor a parts iguals. En definitiva, serà un homenatge líquid a la terra del sol, la festa i el sabor autèntic. La cita tindrà lloc els propers dimecres i dijous 11 i 12 de juny a partir de les 20 hores. A hores d'ara, les places de dijous estan exhaurides i només queden algunes localitats per a la sessió de dimecres.

La masterclass, que novament anirà dirigida pel cocteler d'Unnic, Jesús Abia, inclou ingredients prèmium, l'elaboració de tres còctels inspirats en la tradició mexicana i un maridatge especial amb dues tapes amb ànima picant. Tot plegat mitjançant una experiència interactiva entre els assistents i el cocteler per viure un viatge sensorial fins al cor de Mèxic.

Les sessions es desenvoluparan al Red Bar, ubicat a la segona planta de la zona del Gran Casino a Andorra, i estan adreçades a majors de 18 anys. En aquest sentit, es recorda l'obligatorietat de portar un document d'identitat i fer el registre abans d'entrar. La durada estimada és de dues hores i, per tal de garantir una experiència perfecta, es demana puntualitat i adquirir les entrades que encara estiguin disponibles prèviament.