La històrica marca catalana de xocolata fundada el 1840, Simón Coll, ha dut al mercat andorrà la seva col·lecció de Nadal 2025, amb novetats que arriben per primera vegada al Principat. Entre aquestes, els calendars d’Advent amb dissenys exclusius, els bombons de praliné d’avellana, els torrons de xocolata amb fruits secs i la línia infantil gourmet, que combinen tradició i innovació.
Amb una presència creixent en nombrosos establiments del país, Simón Coll consolida la seva aposta per portar l’autenticitat i la tradició de la seva xocolata artesanal també a les llars andorranes. Entre altres, es pot trobar en supermercats com Caprabo o Carrefour, o en espais gourmet com el Bistro d’Illa Carlemany.
Andorra és un país que viu, en gran part, de l’economia. No només de les finances o del pes històric de la banca, sinó d’un teixit econòmic molt més ampli, viu i canviant: el comerç que dona vida als nostres carrers, el turisme que ens defineix internacionalment, els petits negocis que sostenen la quotidianitat i els emprenedors que arrisquen per innovar.