Andorra la Vella.- L’Skål Club d’Andorra ha celebrat un nou dinar-col·loqui amb els seus associats per debatre sobre el món del turisme. En aquesta ocasió el convidat ha estat el CEO de Grandvalira-Ensisa, David Hidalgo.
Durant la trobada, s’ha parlat sobre la temporada d’esquí que està a punt de començar, els projectes de Grandvalira Resorts, l’estratègia comercial i de comunicació, així com de l’oferta i les sinergies que es poden establir entre els associats de l’Skål i l’estació d’esquí.
Entre els assistents (tots socis de l’Skål Club d’Andorra) hi havia directius de sectors com l’hoteleria, el transport de viatgers, consultories, agències de viatges i Andorra Turisme.
L’acte forma part de les accions que organitza l’Skål Andorra a favor del turisme i amb l’objectiu de cohesionar el sector.
Andorra és un país que viu, en gran part, de l’economia. No només de les finances o del pes històric de la banca, sinó d’un teixit econòmic molt més ampli, viu i canviant: el comerç que dona vida als nostres carrers, el turisme que ens defineix internacionalment, els petits negocis que sostenen la quotidianitat i els emprenedors que arrisquen per innovar.