Andorra la Vella.- El restaurant El Grill de la tercera planta de Pyrénées Andorra serà l’escenari, aquest dilluns 15 d’abril a partir de les 16.30 hores, d’un Talent Show gastronòmic. L’acció pretén concentrar a diferents perfils del sector de la restauració perquè demostrin les seves habilitats culinàries, la seva destresa servint al client i la seva capacitat per treballar en equip. Els millors candidats seran seleccionats per unir-se a l'equip de El Jou, el nou punt de restauració que Grup Pyrénées obrirà durant l’estiu a la població de Sispony.
El procés de selecció està obert a tothom que vulgui contribuir a l’èxit d’aquest projecte gastronòmic i que, alhora, pugui demostrar un mínim de dos anys d’experiència en el sector de la restauració i disposi de permís de residència i treball. Tal com es remarca en l’oferta de treball, Grup Pyrénées ofereix als futurs treballadors de El Jou un salari competitiu, accés als beneficis socials de l’entitat i transport en cas de no disposar de vehicle propi.
RESTAURANT EL JOU
El restaurant El Jou està situat a Sispony i, en concret, a la borda de Cal Cintet -antic Molí dels Fanals-. La cuina que s’oferirà a El Jou serà “senzilla, tradicional i, alhora, refinada i acurada” tal com assenyala Miquel Ristol, responsable de l’àrea de restauració de Grup Pyrénées. En aquest sentit, Ristol manifesta que “treballarem els productes dels productors andorrans, vigilarem les coccions a la brasa, els embotits i els adobats estaran fets per nosaltres” i afegeix que “necessitarem temps per fer propostes concretes i que els clients ens guiïn en els plats que tenen més acceptació amb l’objectiu que es converteixin en un clàssic del lloc”.
Andorra és un país que viu, en gran part, de l’economia. No només de les finances o del pes històric de la banca, sinó d’un teixit econòmic molt més ampli, viu i canviant: el comerç que dona vida als nostres carrers, el turisme que ens defineix internacionalment, els petits negocis que sostenen la quotidianitat i els emprenedors que arrisquen per innovar.