Més d'una vintena de persones han assistit aquest dimecres a la jordana gastronòmica de cuina italiana organitzada pel grup Pyrénées. El xef Philip Peredo ha dut a terme la preparació d'un fals risotto, acompanyat d'un tiramisú de postres, els quals un cop preparats han estat degustats per tots aquells que han assistit a l'esdeveniment. Durant tot el procés de preparació, Peredo ha explicat pas per pas les diferents fases de cocció i, a banda, ha donat consells per tal que els plats siguin més gustosos.
Peredo té una llarga trajectòria dins del món culinari, i de forma habitual participa en diversos esdeveniments culinaris que es duen a terme des de Pyrénées. En aquest cas, les jornades gastronòmiques de cuina italiana tenen com a objectiu donar a conèixer els diferents plats de les regions d'Itàlia.
Andorra és un país que viu, en gran part, de l’economia. No només de les finances o del pes històric de la banca, sinó d’un teixit econòmic molt més ampli, viu i canviant: el comerç que dona vida als nostres carrers, el turisme que ens defineix internacionalment, els petits negocis que sostenen la quotidianitat i els emprenedors que arrisquen per innovar.